Wie zijn wij

Addie en Evalien Muilwijk begonnen de Sleutelbloem in 2004 als zorgkwekerij. Daar werd in 2009 het leerwerkcentrum aan toegevoegd.
Addie is van huis uit hovenier en Evalien activiteitentherapeut.
Vanuit een christelijke levensovertuiging en een groot hart voor mensen tussen wal en schip crëerden zij een veilige leer- en leefomgeving op hun bedrijf.
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwassen zorgorganisatie met een professioneel team en zo’n 60 cliënten.

Brochure:

Missie en doelgroep
Het doel van dagsteding is o.a. het ervaren en bevorderen van voldoening, zelfvertrouwen en zinvol bezig zijn. We kijken voor iedereen persoonlijk wat voor soort werk aansluit. Het merendeel van onze deelnemers werkt graag met een dagschema.
Stichting
De Sleutelbloem werkt vooral met mensen die psychische, psychiatrische of psycho-sociale problemen hebben. Mensen die daardoor vaak aan de rand van de samenleving zijn komen te staan.
Het team
In 2004 begonnen Addie & Evalien Muilwijk de zorgkwekerij met hun kennis en ervaring op het gebied van planten en psychiatrie. Addie is hovenier en job-coach. Evalien is activiteiten-therapeut.
Verder kunt u hier van alle teamleden een foto bekijken.
Kwaliteit
Omdat we met kostbare, kwetsbare mensen werken, vinden we dat onze cliënten recht hebben op zorg van hoge kwaliteit. Klanten die bij ons producten afnemen moeten rekenen op een langere levertijd maar ze mogen er vanuit gaan dat er kwaliteit wordt afgeleverd.
Plattegrond
U kunt hier een plattegrond van de Sleutelbloem zien.
Gedeeltelijk geeft het weer hoe het is, gedeeltelijk hoe het moet worden!