Vrijwilligers gevraagd

Op de Sleutelbloem is afgelopen jaren veel gebouwd en verbouwd. Ondanks dat is er nog veel te doen op de Sleutelbloem en moeten alle gebouwen ook onderhouden worden.
Al jaren werken we met een enthousiaste groep vrijwilligers die de Sleutelbloem helpt met allerlei klussen. We zijn ook heel dankbaar dat deze mensen een deel van hun tijd direct of indirect willen besteden aan de kwetsbare medemens.
Van onze vrijwilligers krijgen we zo vaak terug dat het vrijwilligerswerk, met of tussen de kwetsbare medemens in een bijzonder omgeving, zo’n enorme verrijking is van hun leven.

Omdat het aantal taken en klussen toeneemt op de Sleutelbloem, zoeken we extra vrijwilligers die ons kunnen helpen.

Bij vrijwilligerswerk wordt vaak gedacht aan 70-plussers die niet achter de geraniums willen zitten. Niets is minder waar. Ook u kan mee helpen en het verrijkt uw leven door dienstbaar bezig te zijn in een bijzondere omgeving.

Bent u een Fitte Vutter, student, harde werker, werkzoekende, dominee, leraar, directeur of wat u ook doet en wilt u dienstbaar zijn als vrijwilliger in een bijzondere omgeving? Dan kunt u ons contacten.


Let op, meedoen als vrijwilliger verrijkt uw leven!