Voortgang renovatie en onderhoud

Nadat de fundering is gestort van het dierenverblijf, liggen de zichtbare werkzaamheden van het dierenverblijf even stil. De constructie wordt momenteel gemaakt en we verwachten dat deze binnen 4-6 weken geleverd en geplaatst wordt, waar we erg naar uitkijken. Gelukkig kunnen de dieren nog een poosje verblijven in hun tijdelijk onderkomen.
Rond het nieuwe dierenverblijf wordt verder hard gewerkt aan het grondwerk en er wordt een nieuwe schoeiing geplaatst. De schotten voor de schoeiing worden in eigen houtwerkplaats in elkaar gezet.
Ook het werk in de nieuwe keuken heeft even op een lager pitje gestaan. De bedoeling is dat we binnenkort verder gaan met het afwerken van de elektra en het bekleden van de muren, waarna we de vloer kunnen afmaken.
Op de Sleutelbloem is veel houtwerk aan gebouwen dat onderhoud nodig heeft. Bart en Elyas zijn momenteel druk bezig met verfwerk van verschillende kozijnen en ook het potdekselhout aan de buitenkant van de verschillende ruimtes wordt door hen geverfd. Het knapt hier enorm van op en was alweer hard nodig.
In de nieuwe werkplaatsen is een paar maanden geleden een mooie groepenkast geplaatst. Verschillende elektra-aansluitingen op deze groepenkast zullen aankomende periode gemaakt gaan worden, zodat alle verlengsnoeren verleden tijd zijn. We zoeken nog een vrijwilliger die ervaring heeft in aanleg van elektra. Als u denkt dat u hierin wat kan betekenen, kan u altijd contact met ons opnemen.