Woonnieuws: verhuisd!

verhuisd

Het is zover: we zijn verhuisd!

We zitten nog volop in de verhuismodus: dozen om uit te pakken, dingen om op te hangen, nieuwe routines om aan te leren. Deze week doen we nog een beetje rustig aan en nemen we de tijd voor al deze dingen. Vanaf volgende week hopen we weer goed in het ritme te gaan.

Wat zijn we ontzettend dankbaar voor deze prachtige plek en voor alle mensen die ons de afgelopen weken en dagen geholpen hebben! Collega’s, vrienden en familie die zich in het zweet hebben gewerkt (erg veel zweet), samen met Egbert (de verhuurder en buurman) die alles lijkt te kunnen en Donna die prachtige bloemen heeft geschilderd in de gang. De ruime slaapkamers, woonkamer en keuken zijn al gezellig ingericht en we kunnen op ons terras genieten van allerlei dierengeluiden. De tuin is nog in wording, maar we hebben alles wat we nodig hebben. Soli Deo Gloria!

We hebben vast een aantal sfeerimpressies (zie de foto-impressie van juli/augustus) en in de volgende nieuwsbrieven geven we jullie meer beeld van ons nieuwe leven in Driebruggen!