Techniekwerkplaats

Hier wat nieuws uit de Techniekwerkplaats
In de techniekwerkplaats wordt natuurlijk hard gesleuteld aan auto’s, scooters en alles wat wielen heeft. Maar daarnaast krijgt de laswerkplaats ook steeds meer vorm. Zo is er vorig jaar al een lasrookafzuiger opgehangen en werd er zo af en toe wat geoefend met lassen. Maar sinds september wordt er op twee vaste momenten in de week geoefend. Op deze manier hebben verschillende jongeren al kennis gemaakt met Mig en electrode lassen.
Er zijn nog veel wensen voor de inrichting van de laswerkplaats, maar stukje bij beetje krijgt het steeds meer vorm. In september zijn er ook drie zogenaamde lastafels geplaatst. Dit zijn speciale, supersterke werkbanken, waarop met speciaal gereedschap de werkstukken kunnen worden geklemd.

Finn en zijn project
In de vorige nieuwsflits is hij al voorbij gekomen in een interview en was hij nog druk bezig met het opknappen van een scooter. Maar nu is het zo ver: Finn heeft de scooter helemaal afgemaakt. Alle kappen zijn weer netjes, de uitlaat zo goed gepolijst dat je hem als spiegel kan gebruiken en de nieuwe knipperlichten zijn op maat gemaakt en gesoldeerd.
Onze complimenten voor je doorzettingsvermogen Finn. Het ging niet altijd vanzelf maar je hebt er weer een Prachtscooter van gemaakt!

Voor Na!