Afscheid stagières

stagieres

De afgelopen 30 weken werd het team van collega’s versterkt door twee stagiaires, Jesse en Channah. Beiden hebben eerst de opleiding beveiliging gedaan. Daarna kozen zij voor een extra jaar Social Work. Aan het begin van de stage was het een zoektocht, het werk als beveiliger vraagt toch een hele andere houding dan het werk van een hulpverlener. Waar het eerst functioneel was om jezelf niet te laten kennen tijdens je werk, was het nu juist erg belangrijk om puur te zijn en je emoties in te kunnen zetten. Na een tijdje lukte het Jesse en Channah allebei om die switch te maken. En dat merkten de deelnemers ook. Er werden vertrouwde relaties opgebouwd waarin er kwetsbare dingen gedeeld werden, maar er vooral ook veel gezelligheid was.

De stagiaires waren druk met uiteenlopende taken. Van het individueel begeleiden van jongeren, meedraaien met groepsactiviteiten zoals sport, bakken en creatief tot het helpen opbouwen van de winkel in Woerden. Ondertussen moesten zij ook nog denken aan hun opdrachten en examens. Dinsdag 13 juni hoorden beide stagiaires dat ze met succes hun examens hebben afgerond!

Wij zijn Jesse en Channah erg dankbaar voor de afgelopen tijd waarin zij een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan ons team. We hebben jullie zien groeien! Veel succes met jullie nieuwe uitdagingen!