Open dag 2023

Na 11 jaar was het eindelijk weer zover; 23 september stelde de Sleutelbloem haar deuren open voor een open dag. Na jarenlang renovatie konden we eindelijk aan jullie laten zien wat hiervan het resultaat is, hoe de zorg zich in al die jaren heeft ontwikkeld en alle nieuwe gezichten die in die jaren erbij gekomen zijn.

En wat was het een fantastische dag. Al het voorbereidende werk kwam mooi tot uiting, de Sleutelbloem zag er prachtig uit, en het was een gezellige drukte. Alle onderdelen van de Sleutelbloem waren te bekijken, er was iets te doen, iets te horen, iets te kopen. Zo werd er bijvoorbeeld in het atelier keramiek verkocht en kon je daar een leren sleutelhanger maken of een expositie bekijken, in het klaslokaal werd je getest op je kennis over de Sleutelbloem, in de houtwerkplaats was er een workshop zeilbootje maken, in de techniekwerkplaats werden onderhoudsproducten voor de auto verkocht, er stonden kramen van de winkel en de stichting, er werden planten verkocht, er was van alles te eten, enzovoort. Daarnaast kwam Esther met allerlei reptielen langs, werd er een roofvogelshow gegeven en werden er deelnemers geïnterviewd.

We hebben veel oude bekenden ontmoet, nieuwe gezichten gezien en een hoop kunnen delen over ons werk.
We kijken zeer voldaan terug op deze dag. Kon u er nu niet bij zijn en had u dit graag gewild. Vanaf nu zal de open dag vaker herhaald gaan worden dan eens in de 11 jaar. We houden u op de hoogte.
Daarnaast is er speciaal voor deze dag en ter gelegenheid van ons (intussen ruim) 15 jarig jubileum van zorg een magazine uitgegeven. Heeft u deze nog niet gezien en zou u die graag willen ontvangen? Stuur ons even een berichtje!

Voorbereiding:Open dag:Veel meer foto’s van de opendag staan bij de Foto impressie.