Ontstaan van De Sleutelbloem

In 2004 begonnen Addie & Evalien Muilwijk de zorgkwekerij met hun kennis en ervaring op het gebied van planten en psychiatrie. Addie is hovenier en job-coach. Evalien is activiteitentherapeut en heeft jaren in een psychiatrisch ziekenhuis gewerkt.

In augustus 2009 kwam Babette Versloot het team versterken. Zij werkt als job-coach en begeleider op de Sleutelbloem. Ze is maatschappelijk werker. Ze heeft ervaring met maatschappelijk werk en verslavingszorg in binnen- en buitenland. In 2013 kwam ook haar man Pieter Versloot in dienst als coördinator en coach. Pieter is theoloog en coach-practitioner. Hij heeft in binnen- en buitenland verschillende organisaties helpen opzetten en ontwikkelen.

Sinds 2012 zwaait Sandra Kerkhoven met pollepels in de professionele keuken en laat Aryan Muilwijk zijn vakkundige handen wapperen in de houtwerkplaats.

Jaap Rietdijk werkt al jaren met groene (soms zwarte) vingers bij het hoveniersbedrijf.

Anne Bouw is begeleider op de Sleutelbloem en woonbegeleider voor de vrouwen in het dameshuis. Matthijs Muilwijk wijdt zich volledig aan de begeleiding van deelnemers op de Sleutelbloem.

Corine van der Schaft is onze administratieve duizendpoot. Altijd onderweg (en daarom niet op de foto :-)) onze chauffeur Bernd. Dagelijks verzorgt hij onze pendeldienst naar Woerden en Alphen.