Nieuwbouw en projecten

Nieuwbouw

Afgelopen periode is er weer hard gewerkt aan het dierenverblijf. Een aantal weken geleden is het dak gemonteerd door firma D. Kroese uit Vinkeveen. Daarnaast zijn 2 weken geleden de bekisting voor de wanden geplaatst en is er ook beton gestort door firma Ca-Bouw uit Kockengen. We zijn enorm dankbaar dat zowel het dak erop zit als ook dat de wanden zijn gestort.

Verder is deze week een buitenterras gemaakt onder de overkapping van het dierenverblijf. Dit ziet er heel mooi uit en het is de bedoeling dat de deelnemers hier op mooie dagen buiten pauzeren en tegelijk van de dieren kunnen genieten.

Daarnaast is het de bedoeling dat de wanden van de keuken op korte termijn worden afgemaakt, waarna de vloer behandeld kan worden, zodat ook de nieuwe keuken in gebruik genomen kan worden.
Als uw handen jeuken om bijvoorbeeld een paar dagen te helpen in de nieuwe keuken met de wanden of om mee te helpen met de vloer, dan kunt u ons altijd contacten.

De houtwerkplaats heeft inmiddels de meeste bankjes afgeleverd aan de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. Alle partijen zijn heel blij met het resultaat.