Nieuwbouw en Projecten

Afgelopen periode is er weer veel gedaan.
De vloer van de entree, toiletruimte, nieuwe keuken en herberg (samenkomstruimte) is in een groene epoxylak gezet. Doordat er 3 lagen verf op de vloer aangebracht zijn en de vloer van tevoren ook geschuurd is, konden we een week lang deze ruimtes niet gebruiken. Dit had veel impact op de structuur en het ritme van onze deelnemers.
Een week lang konden we ook de toilet niet gebruiken; we konden gelukkig de behoefte wel doen in een tijdelijke toiletunit. Al met al is de vloer mooi groen geworden en is alles weer netjes ingeruimd.
Inmiddels is de hooiberg bijna klaar. Afgelopen week zijn er 2 kleine Pelletkachels binnengekomen, die geïnstalleerd gaan worden in de hooiberg.

Verder wordt er nog steeds hard gewerkt in het dierenverblijf. Afgelopen weken zijn er mooie ramen en kozijnen geplaatst. Een deel van deze ramen komen uit oude kerken of kloosters, waardoor het lijkt of het dierenverblijf er al 100 jaar staat. Al met al sluit het goed aan bij de rest van de Sleutelbloemsfeer.
Verder worden aanstaande weken de zijkanten van het dierenverblijf gemonteerd. Deze zullen bestaan uit eiken potdeksel-planken.
Daarnaast zal de komende weken de keuken worden geïnstalleerd. We kijken uit naar het resultaat en zullen blij zijn als dat klaar is.

Als u tijd over hebt en uw handen jeuken om bijvoorbeeld een paar dagen te helpen met klussen in een bijzondere omgeving, dan kunt u ons altijd contacten.