Nieuwbouw en Projecten

Ambassade

Het lijkt wel of er geen einde komt aan de nieuwbouw en verbouw, maar iedere maand is er toch weer veel gedaan en wordt de Sleutelbloem weer een stukje mooier.
Zo ook afgelopen periode.
Inmiddels is de hooiberg bijna klaar. De hooiberg wordt een overlegruimte van twee verdiepingen. We zijn dankbaar voor het mooie resultaat, dat ook echt past bij de Sleutelbloem.
Verder is al het elektrawerk in de nieuwe keuken klaar. We zijn gestart met de vloeren in de verschillende binnenruimtes, zoals de nieuwe keuken, leslokaal, toiletten en de samenkomst ruimte. De bedoeling is dat deze vloeren geschuurd worden en erna in drie lagen epoxylak met kleur gezet worden.
Al met al een klus die veel impact heeft voor onze deelnemers, omdat alle spullen weggehaald moeten worden en deze ruimtes een week niet gebruikt kunnen worden.
Verder worden aanstaande weken de zijkanten van het dierenverblijf gemonteerd. Deze zullen bestaan uit zwarte Douglas potdeksel-planken. We kijken uit naar het resultaat en zullen blij zijn als dat klaar is.


Als u tijd over hebt en uw handen jeuken om bijvoorbeeld een paar dagen te helpen met klussen in een bijzondere omgeving, dan kunt u ons altijd contacten.