Nieuwbouw en Projecten

Nieuwbouw dierenverblijf

Afgelopen periode is er weer veel gedaan aan het dierenverblijf, waardoor alle dieren konden verhuizen naar de nieuwe behuizing. De hokken zijn nog niet definitief ingericht, maar het is wel fijn dat alle dieren nu op één plaats zijn.
Vanaf volgende week zal ook de buitenkant worden afgemaakt door verschillende vakmensen.
Daarnaast zal er naast het dierenverblijf een overleg- en gespreksruimte worden gemaakt in de vorm van een grote hooiberg met 2 verdiepingen.
Deze ruimtes zullen gebruikt worden voor gesprekken met deelnemers of kleine teamoverleggen.

Verder wordt er in de keuken hard gewerkt aan de elektra. Dit is een grote klus, waarvan veel werk onzichtbaar is. Gelukkig kan dit ook allemaal doorgang blijven vinden en we kijken ernaar uit dat alles klaar is.


Als uw handen jeuken om bijvoorbeeld een paar dagen te helpen in de nieuwe keuken om o.a. te helpen met de wanden of met de vloer, dan kunt u ons altijd contacten.

De houtwerkplaats heeft inmiddels alle bankjes afgeleverd aan de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. Dit project is een mooi voorbeeld van samenwerking tussen verschillende partijen.
Graag willen we nogmaals onze dank voor het vertrouwen uitspreken aan Van den Berg Hardhout uit Lopik en De Evangelische Hogeschool in Amersfoort.
De bankjes zijn een onderdeel van ‘de tuin van verbinding’ van de Evangelische Hogeschool.
Meer informatie over dit project is vinden in het magazine de Houtduif van Van den Berg Hardhout en ook op de website van de Evangelische Hogeschool.