Kerst 2020

In deze nieuwsbrief herinneren we u graag aan de oproep voor het vieren van kerst 2020. Het zal een heel andere kerst zijn voor veel mensen, maar zeker ook voor de deelnemers van de Sleutelbloem. De Sleutelbloem wil er graag aan werken om het een onvergetelijke kerst te maken. Doet u in elk geval mee met uw gift! Hartelijk dank voor wat u kunt doen.
(Mocht er meer binnenkomen dan nodig is voor de kerst, dan zullen we het restant besteden aan de renovatie.)

Invulling kerst 2020
Elk jaar met kerst doen we wat extra’s voor de deelnemers op de Sleutelbloem. In verband met Covid-19 kunnen de kerstmaaltijd en de bekende kerstactiviteit ‘s avonds helaas niet doorgaan. We hebben nagedacht hoe we dit jaar bij kerst kunnen stilstaan en we willen dit doen d.m.v. een ‘kerstweek’. In de week van kerst zal er voor onze deelnemers elke dag een activiteit georganiseerd worden. Zo hopen we er voor onze deelnemers toch een fijne en warme tijd van te kunnen maken.

Kerstpakketten
Graag geven we onze deelnemers voor kerst wat extra’s mee. Wat leuks en gezelligs voor in huis en wat lekkers. Met elkaar kijken we naar producten die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze deelnemers. Verder geven we elke deelnemer een Bijbel/boek/dvd/poster/etc mee.

Net als in andere jaren willen wij u zonder schroom vragen of u hieraan wil bijdragen. U kunt uw bijdrage geven via de website van de Stichting van de Sleutelbloem.

Namens het stichtingsbestuur van harte aanbevolen.

Johan Immink