Inloopwinkel

Hoi allemaal,

Het is tijd voor een leuke update vanuit de inloop-winkel in Woerden! We nemen jullie even mee hoe de afgelopen maanden in de winkel eruit zagen. Recent hebben we met een kraam op de open dag van de Sleutelbloem gestaan en waren we met producten uit de winkel op de Woerdense Koeienmart te vinden.
Momenteel zijn we nog de maandagen en woensdag open. Op die dagen zijn er deelnemers druk bezig met het maken van producten in ons atelier. Ook zie je regelmatig iemand in de koffiehoek genieten van een lekker bakje koffie met opgeschuimde melk. Zo nu en dan komt er een klant binnen om een cadeautje voor zichzelf of een ander te kopen, dit gaat altijd samen met gezellig gesprekken. Graag zien we wat meer klanten en daarom zullen we de komende tijd bezig zijn met de naamsbekendheid en webshop.

Ben je nu enthousiast en zou je ook wat willen betekenen voor de inloop-winkel van de Sleutelbloem, word dan vrijwilliger! We willen graag meer dagen per week open en daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een dag(deel) in de winkel willen staan. Op deze dagen zullen er geen deelnemers in het atelier zijn. Denk aan werkzaamheden, zoals het helpen van klanten, het meedenken en meewerken aan het inrichten van de winkel, koffie schenken en schoonmaken. Even geen klanten? Creatief aan de slag voor de winkel of voor uzelf kan altijd.
Neem vrijblijvend contact op door te bellen of te mailen!

Telefoonnummer: 06-12503198 / e-mailadres: marith@de-sleutelbloem.nl

Kom gezellig een keer langs in de winkel!