Gezellige Ontmoeting op 17 September

ontmoetingsdag

Ondanks dat er veel andere activiteiten waren op die zaterdag mochten we toch wel zo`n 60 mensen ontmoeten. De actie heeft meer bekendheid, nieuwe gezichten en €300,- opgebracht.

We kijken er dankbaar op terug. Door de stichting “vrienden van de Sleutelbloem” was er een heel gevarieerd programma georganiseerd. Voor iedereen was er van alles te beleven. Het was heerlijk weer en terwijl de kinderen lekker konden spelen, luisterden de volwassenen naar de presentatie over het nieuwe woonproject in Driebruggen: het vrouwenopvanghuis. We zijn heel trots op de deelnemers die daar nu wonen en hun verhaal vrijmoedig wilden delen met de gasten op de Sleutelbloem in Noorden.
Ook de andere deelnemers die zich hebben ingezet: heel hartelijk bedankt!! We zien op zo`n dag weer nieuwe en andere kwaliteiten dan anders!

In de pauze waren er zelfgemaakte Sleutelbloemproducten te koop en er was een voorstelling van een heel speciaal dier: de TEJU. Sommigen durfden hem vast te houden en ermee op de foto te gaan!

Het terreinbuffet en het zingen met elkaar is voor herhaling vatbaar!

Iedereen heel hartelijk bedankt voor de inzet, betrokkenheid en de gezellige ontmoeting.