Even voorstellen Rebecka Woudenberg

Rebecka

Mijn naam is Rebecka Woudenberg, 45 jaar oud, getrouwd en moeder van Jorik (13 jaar) en Fabian (9 jaar). Vanaf juli ben ik in dienst bij de Sleutelbloem als begeleider. Om het werk goed onder de knie te krijgen, heb ik in de zomer overal en nergens ingevallen. Dat was heel leuk en leerzaam om te doen.
Ik ben regelmatig te vinden in de keuken en op dinsdagmiddag begeleid ik de spelletjes. Daarnaast ga ik helpen bij het opstarten van de Sleutelbloem-winkel. We gaan hier mooie zelfgemaakte producten, gepimpte meubels en unieke vintage items verkopen. Dit alles vind ik een enorme leuke uitdaging.
Privé zijn mijn hobby’s: lezen, zingen, creatief bezig zijn, afspreken met vriendinnen en af en toe sta ik met mijn sup op de Nieuwkoopse plassen.
Mocht je meer willen weten; op maandag, dinsdag en woensdagmorgen ben ik op de sleutelbloem te vinden. Stel je vragen gerust!