Even voorstellen: Erna Quant

Hallo allemaal! Mijn naam is Erna Quant en ik ben sinds kort als vrijwilliger betrokken bij De Sleutelbloem. Ik woon in Dordrecht, samen met mijn man Jaap en onze drie kinderen. Ik ken Evalien al heel lang, want ze is mijn nicht. Afgelopen zomer liepen we elkaar tegen het lijf en naderhand heb ik contact met haar opgenomen met de vraag of ze mijn inzet kan gebruiken.

In het dagelijks leven werk ik als communicatieadviseur bij een zorggroep, dat is een huisartsenorganisatie waarbij ook de huisartsenpost is aangesloten. Ik ‘zit’ al meer dan 20 jaar in dat vakgebied, waarvan zeker de laatste tien jaar in de zorg. Zo heb ik onder andere bij een ziekenhuis, een GGZ-instelling en een verpleeghuis gewerkt. En omdat ik mijn werk met heel veel plezier doe, hoop ik de komende tijd ook op De Sleutelbloem mijn steentje bij te dragen op het gebied van communicatie. Je kunt daarbij denken aan zaken als fondsenwerving, de sociale mediakanalen, de folder en de website. Hou die laatste de komende tijd dus maar goed in de gaten ?.

Inmiddels heb ik ook kennisgemaakt met De Vrienden en met elkaar zijn we de Najaarsactie gestart (mocht je daar nog niks van besteld hebben, kijk dan snel in de webshop op de site van de Sleutelbloem!). Graag tot ziens op De Sleutelbloem!

Groetjes, Erna