Even voorstellen: Erik

Erik van Oosterom

Hallo allemaal,

Ik ben Erik van Oosterom, ik ben 24 jaar oud en woon in Bodegraven. Sinds 31 augustus werk ik op de maandag en vrijdag als vrijwilliger/stagiair in de techniekwerkplaats.

Voorheen heb ik gewerkt als CAD-tekenaar in de metaal en als timmerman bij een kleine aannemer. Maar omdat ik me niet op mijn plek voelde en merkte dat ik graag met mensen werk, ben ik op zoek gegaan naar een werkplek waar ik mijn technische achtergrond kon koppelen aan het werken met mensen. Die plek heb ik gevonden bij de Sleutelbloem! Ik ben op maandag en vrijdag te vinden in de techniekwerkplaats om samen met deelnemers dingen te maken en te oefenen met lassen. Daarnaast ben ik deze maand ook begonnen met de deeltijdstudie Social Work aan de Christelijke Hogeschool in Ede.

Ik hoop dat ik wat van Gods liefde mag uitstralen en ik kijk ernaar uit om iedereen beter te leren kennen.

Groetjes