Dierenverblijven

Lieve mensen,

Januari 2020 is al weer voorbij! En toch denken we nog aan mooie activiteiten rondom Kerst op de Sleutelbloem. Het was voor veel mensen een baken van licht in die donkere tijd van het jaar. Het Evangelie mocht klinken tijdens het evenement: “Het spoor van Trouw”. Alle reden tot dankbaarheid. Dank voor hoe u gereageerd heeft voor ons oproep voor de kerstgift!

En toch schrijven we u weer een brief omdat we nog 1 groot project hebben wat tot de afronding van de renovatie van de Sleutelbloem leidt: De dierenverblijven met bijbehorende dieren.
Wat hebben dierenverblijven met de Sleutelbloem te maken. Veel, want een grote verscheidenheid van dieren hebben een belangrijke plaats op de Sleutelbloem. Vanaf het begin waren er dieren op de Sleutelbloem. Ze worden ingezet bij het herstelproces van de deelnemers. Een groot aantal deelnemers van de Sleutelbloem hebben veel met dieren. Waar zij vertrouwen in, en liefde van de mensheid verloren zijn, ervaren zij dit veelal wel bij de dieren en zo kan bijvoorbeeld de brug naar het vertrouwen in de mensheid weer geslagen worden.

De verblijven waarin ze zitten zijn verouderd en zodanig verzakt dat de dieren deze winter tijdelijk in de kassen onder gebracht zijn. Daarom hoog tijd om te vernieuwen. Zie plattegrond hieronder:

De stichting wil heel graag de Sleutelbloem helpen met het realiseren van nieuwe dierenverblijven. Er zijn al toezeggingen binnen in geld en materialen, maar dat is nog niet voldoende. Om het helemaal op en top te maken is er €35.000 nodig. Dat zijn 70 mensen die €500 geven.

Uw trouw is groot. Vorig jaar bij de toiletten, onlangs bij de kerstgiften. Wij vragen u vrijmoedig om nu ook mee te doen aan het bouwen van de nieuwe dierenverblijven. We danken u in elk geval voor uw betrokkenheid bij de Sleutelbloem.

Mocht u een bijdrage willen leveren, dan kan dat via onze stichting De Sleutelbloem, die de ANBl-status heeft. NL21 RABO 01560 52210 onder vermelding van Renovatie.

Via deze link kunt u direct via ideal uw gift realiseren.
Voor andere vormen van steun of aanvullende vragen kunt u mailen of bellen.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun!
We blijven u op de hoogte houden.

Met vriendelijke groet namens het Sleutelbloemteam, inclusief stichting De Sleutelbloem,


Addie en Evalien Muilwijk
0172-409143 / 06-54733367

Johan Immink
voorzitter Stichting De Sleutelbloem
06-47624706