Afscheid van Lyanne met de Griekse Y

Helaas hebben we op vrijdag 10 september afscheid moeten nemen van onze Lyanne. Lyanne heeft een andere werkplek gevonden waar ze binnenkort gaat beginnen. Maar dit konden we natuurlijk niet zonder een afscheidsfeestje laten gebeuren. Lyanne haar wens was dat we met elkaar een mooie middag konden beleven, waarin zij niet alleen centraal stond maar ook onze deelnemers.
De feestcommissie heeft even achter het oor gekrabd, maar kwam zoals altijd al snel met een mooi idee. Twee ijverige collega’s hebben samen een mooi verhaal gemaakt over Lyanne waar de getallen van de bingo in naar voor kwamen. Met elkaar hebben we gelachen om de mooie acties die Lyanne soms had.
Voor Lyanne was er nog een speciaal cadeau gekocht. Zoals jullie misschien wel weten, houdt Lyanne van stenen. Van de Sleutelbloem heeft ze een prachtige steen ontvangen met een adembenemende kleur. Hij glinsterde, zoals Lyanne dat ook altijd voor ons gedaan heeft.

Met elkaar hebben we Lyanne nog het lied ‘Ik bouw op U’ gezongen. Daarna kwam het moment dat er veel geknuffeld en misschien zelfs een traan gelaten is.
We willen Lyanne Gods liefde en vrede toewensen in haar toekomst. Bouw op Hem en je uitkomst zal goed zijn!