Activiteit uitgelicht Evangelische Hogeschool – Tuin van verbinding

Uitstel, uitstel, uitstel…. Inderdaad, deze dag was al eerder gepland. Vanwege alle maatregelen rondom corona werd de opening van de tuin van verbinding in Amersfoort uitgesteld. Bijna een jaar later was het gelukkig toch zover. De tuin werd officieel geopend op woensdag 16 juni en als Sleutelbloem mochten we een presentatie geven. ‘Waarom’ vraagt u? Nou, de Sleutelbloem heeft de bankjes en tafels mogen maken voor deze ontmoetingsplek. Gemaakt van hardhout, aangeleverd door Van den Berg. Hierdoor kunnen de studenten en buurtbewoners er nog lang van genieten.

Op de website van de EH (Evangelische Hogeschool) staat het volgende over de tuin: “De EH-Tuin is een multifunctionele ontmoetingsplek geworden waarbij het onderwijs van ‘binnen de hogeschool’ zich verbindt met `de maatschappij buiten’ waar de EH-studenten zich op voorbereiden en zich op oriënteren.

Dit klinkt natuurlijk heel mooi, maar gebeurt dit ook? Op deze dag in ieder geval wel. Het was een plek van ontmoeting tussen jong en oud, buurtbewoners en studenten. Met een fijne sfeer tussen al het groen en de leuke inrichting.

Ralph en Dick hebben onder anderen de Sleutelbloem vertegenwoordigd en iets verteld over zichzelf en het tot stand komen van de bankjes en tafels. Hier werd aandachtig naar geluisterd!
Al met al een mooie en gezellige middag!