Activiteit uitgelicht: boerderij en vissen!

Iets wat we allemaal een keer in ons leven gedaan moeten hebben? Natuurlijk naar de boerderij! Waar anders leren we waar brood en melk vandaan komen?
Deze maand hadden Khaled en Assad het voorrecht om langs boerderij Cromwijk te gaan! Samen met Annerieke gingen ze op avontuur. Bij de koeien kijken, stallen uitmesten en zelfs trekker rijden! Al bleek dat laatste wel even wennen.
De jongens kregen een fles verse melk mee naar huis en hebben genoten van dit leerzame avontuur. Bedankt boerderij Cromwijk!

Alsof naar de boerderij gaan nog niet genoeg was, zijn ze ook nog met Jacko wezen vissen. Wie denkt dat ze even een baarsje gingen binnenhalen, heeft het mis. Er werden grote jongens binnengehaald. Het is natuurlijk niet alleen maar lang leven de lol. Tijdens deze activiteiten worden diverse ‘life skills’ opgedaan. Zoals: ‘hoe zorg je goed voor jezelf op het gebied van voeding?’, ‘maak dingen af waar je aan begint’ en nog veel meer!
Zo zie je maar, leren gebeurt niet alleen in de klas. Sterker nog, de belangrijkste dingen van het leven leren we misschien wel buiten. Wie kijkt naar hoe de natuur werkt mag zich verwonderen!